14. hrvatski simpozij o aritmija­ma i elektrostimulaciji srca

Cijenjene kolegice, cijenjeni kolege,

Pozivamo Vas da nam se pridružite na 14. hrvatskom simpoziju o aritmija­ma i elektrostimulaciji srca koji će se održati 15. ožujka 2013. godine u hotelu Four Points by Sheraton Panorama u Zagrebu.

Bili smo vrlo ugodno iznenađeni vrlo velikim odazivom na prošlom simpoziju i namjera nam je pono­viti uspjeh i ostvariti dodatni napredak kroz novosti u formatu s ciljem podizanja razine interaktivnosti i kliničke primjenjivosti. Tako ćemo i ovaj puta osim klasičnih, preglednih predavanja značajan dio vremena ostaviti za diskusiju, dok ćemo u dijelu posvećenom kliničkim prikazima najčešćih aritmoloških prob­lema uključiti sve sudionike u diskusiju i zaključke.

Područje aritmija je i dalje vrlo dinamično, s novostima u farmakološkoj i nefarmakološkoj terapiji poremećaja ritma, interakciji s drugim kardiološkim temama i strukama, poput neurologije. Simpozij je namijenjen vrlo širokoj ciljnoj publici, od liječnika na specijalizaciji, liječnika obiteljske medicine, pa do internista i kardiologa s posebnim zanimanjem za česte i važne teme iz područja aritmija i elektrostimulacije.

Radujemo se Vašem dolasku.

Robert Bernat
Predsjednik Radne skupine za aritmije i elektrostimulaciju HKD

Šime Manola
Tajnik Radne skupine za aritmije i elektrostimulaciju HKD

Finalni program