16. hrvatski simpozij o aritmijama i elektrostimulaciji srca

simpozij

 Poštovane kolegice, poštovani kolege,

Ovim putem koristim priliku podsjetiti Vas i pozvati na 16. Simpozij o aritmijama i elektrostimulaciji srca s međunarodnim sudjelovanjem, koji će se održati u Zagrebu, Hotel Westin, 27. ožujka 2015. Kao što Vam je poznato, naš simpozij je jednodnevno događanje u Zagrebu koje organiziramo svake godine.

Simpozij je tradicionalno poznat po visokoj stručnoj i znanstvenoj razini. Naravno, glavna nam je zadaća prikazati bitna postignuća, ali i probleme hrvatske aritmologije. Svake godine, posjećenost simpozija je bila iznad očekivanja, vjerojatno i stoga što smo u program uvrštavali i interdisciplinarne teme, pozivajući interniste, kardijalne kirurge te ostale specijaliste srodnih struka.

Pored cjelovitog presjeka svih važnijih područja aritmologije, za naš 16. simpozij planiramo program osvježiti interaktivnim radionicama.

Kao uvijek do sada, pozvali smo vrlo ugledne inozemne predavače i predsjedatelje, uključjući i aktualno vodstvo Europskog udruženja za aritmije (EHRA ) te veći broj istaknutih osobnosti europske aritmologije.

Naposljetku, želim Vas i ovom prilikom podsjetiti da je radna skupina za aritmije ponosan i aktivan član Europskoga udruženja za aritmije. Danas je upravo spomenuta udruga, vodeća aritmološka znanstvena i stručna udruga u svijetu, pa moramo biti ponosni što ćemo i predstojeći simpozij ponovno organizirati pod pokroviteljstvom EHRA -e.

Poštovane kolegice i kolege, zbog svega gore spomenutoga, srdačno Vas pozivam da se pridružite 16. Simpoziju o aritmijama i elektrostimulaciji srca i da nam svesrdno pomognete kako bismo pripremili kvalitetan i atraktivan znanstveni skup, koji je unatoč objektivnim teškoćama u sadašnjem vremenu postao uspješan i propulzivan, te prepoznatljiv u hrvatskom, regionalnom pa i u europskom kontekstu.

Veselimo se Vašem dolasku i sudjelovanju.

Šime Manola
Predsjednik Radne skupine za aritmije i elektrostimulaciju srca

Prva obavijest

Prospekt za sponzore i izlagače

Ovdje preuzmite predložak za Vašu Power Point prezentaciju. (.pptx 666kb)