Aritmološka radionica Pula 16.10.2014

Poštovane kolegice, poštovani kolege,

Ovim putem koristim priliku pozvati Vas na tradicionalni interaktivni sastanak koji organizira Radna skupina za aritmije i elektrostimulaciju Hrvatskog kardiološkog društva, a namijenjen je kardiolozima, internistima, specjalizantima interne i hitne medicine te liječnicima obiteljske medicine s ciljem edukacije iz trenutno najzanimljivijih aritmoloških tema.

Aritmološka radionica Pula
Hotel Park Plaza Histria, 16.10.2014.
17.00 – 20.00 sati

Ovakve se radionice tradicionalno organiziraju već treću godinu diljem Republike Hrvatske, a poznate su po svojoj inteaktivnosti te po visokoj stručnoj razini. Naravno, glavna im je zadaća prikazati bitna postignuća, ali i probleme hrvatske aritmologije. Svaki put do sada posjećenost je bila iznad očekivanja, vjerojatno i stoga što smo u program uvrštavali teme, koje se s kliničkog aspekta aktualne aritmologije odnose na najveći broj bolesnika u svakodnevnoj praksi i nude najveći raspon prostora za napredak u prevenciji i liječenju.

Poštovane kolegice i kolege, zbog svega gore spomenutoga, srdačno Vas pozivam da se pridružite ovoj interktivnoj aritmološkoj radionici i da nam svesrdno pomognete kako bismo održali kvalitetan i atraktivan stručni skup. Radionica će biti bodovana od strane HLK. Nakon sastanka pozivamo Vas na zajedničko druženje uz večeru u restoranu hotela Park Plaza Histria.

Radionica Pula pdf.

Radionica Pula PROGRAM pdf.